Comenzi telefonice L-D 12:00-20:00 | 0722 626 888

20 de ani de Music Box

Pe 8 septembrie, în urmă cu 20 de ani, a fost deschis primul magazin Music Box, având drept obiectiv, încă din prima clipă, vânzarea și promovarea produselor muzicale de cel mai înalt nivel calitativ. Energia izvorâtă din pasiune și-a spus cuvântul pentru că, deși a pornit cu doar 150 de CD-uri la raft, pe parcursul primului an, catalogul magazinului Music Box a reușit să atingă cifra de 5000 de titluri.

În același timp, foarte apropiată muzicii, industria filmului a captat și ea atenția publicului, iar Music Box a dezvoltat și această latură a catalogului conform tendințelor pieței, în jurul anului 2002 reușind să ajungă unul dintre cei mai mari promotori ai filmului pe DVD în România.

Produsele ce au ajuns să definească specificul de bază al magazinului de azi - vinyl-urile - au început să fie comercializate începând din 2004, dată fiind tendința de creștere constantă a vânzărilor la nivel internațional.

Aprofundând domeniul muzicii rare, magazinul Music Box s-a aflat mereu în căutarea de vinyl-uri de o anumită valoare, iar cele mai speciale dintre ele nemaifiind disponibile decât în variantă second hand, în stocul magazinului au început să apară primele vinyl-uri SH, provenind din colecții private, în stare excepțională.

Tot în acea perioadă a început să prindă contur și comunitatea consumatorilor de muzică pe vinyl, care odată cu discurile, a început să achiziționeze și echipamente high-end analogice. Astfel au apărut primele pick-up-uri pe rafturile magazinului începând cu anul următor, din 2005.

Odată cu trecerea anilor, pe lângă creșterea constantă a vânzărilor de vinyl-uri au început să crească și apetitul clienților noștri pentru vinyl-uri high-end -  produse în condiții speciale, în ediții foarte limitate și mult mai rare în piața muzicală de la noi din țară. Prin urmare începând cu anul 2010 Music Box a trecut la nivelul următor, devenind distribuitorul nr. 1 de vinyl-uri high end.

După 20 de ani de activitate în care magazinul și-a propus să comercializeze produse adresate celor mai pretențioși consumatori și colecționarilor, astăzi Music Box deține unul dintre cele mai bogate cataloage de Vinyl, Blu-Ray și DVD, și este singurul magazin de muzică din România ce comercializează Vinyl-uri High-End la acest nivel.

Music Box este poate singurul loc din țară care poate veni în sprijinul pasionatului de muzică și oferi sugestii și produse care să satisfacă cele mai mari pretenții.