Your Cart

Joe Bonamassa - British Blues Explosion Live (DVD)

Joe Bonamassa - British Blues Explosion Live (DVD)
Free shipping
For orders over 400 LEI
Pay with credit/debit card
protected by 3D Secure
Fast delivery
in 24-48 hours
Joe Bonamassa - British Blues Explosion Live (DVD)

DVD1-1. The British Blues Explosion (Intro)
DVD1-2. Beck's Bolero / Rice Pudding
DVD1-3. Mainline Florida
DVD1-4. Boogie With Stu
DVD1-5. Let Me Love You Baby
DVD1-6. Plynth (Water Down The Drain)
DVD1-7. Spanish Booots
DVD1-8. Double Crossing Time
DVD1-9. Motherless Children
DVD1-10. Band Introductions
DVD1-11. Swlabr
DVD1-12. Tea For One / I Can't Quit You Baby
DVD1-13. Little Girl
DVD1-14. Pretending
DVD1-15. Black Winter / Django
DVD1-16. How Many More Times
DVD2-1. Taxman (Live at the Cavern Club)
DVD2-2. Joe Honored With A 'Brick In The Wall'
DVD2-3. The British Blues Explosion Explained By Mick Wall
DVD2-4. Photo Gallery (BBE Uk Tour)
Product Attributes
No. of discs 2 DVD
Genre Rock, Blues
Release year 2018
99.90 Lei
Ex Tax: 99.90 Lei
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies