Comenzi telefonice L-D 12:00-20:00 | 0722 626 888
Queen ‎– Live At Wembley Stadium (DVD)

Queen ‎– Live At Wembley Stadium (DVD)

  • Producător: Universal Music
  • Cod produs: 602527795690
  • Disponibilitate: Stoc 0
  • 79,90 Lei

  - SAU -  


Saturday 12 July 1986110:56
1-1One Vision
1-2Tie Your Mother Down
1-3In The Lap Of The Gods ... Revisited
1-4Seven Seas Of Rhye
1-5Tear It Up
1-6A Kind Of Magic
1-7Under Pressure
1-8Another One Bites The Dust
1-9Who Wants To Live Forever
1-10I Want To Break Free
1-12Brighton Rock Solo
1-13Now I'm Here
1-14Love Of My Life
1-15Is This The World We Created...?
1-16(You're So Square) Baby I Don't Care
1-17Hello Mary Lou (Goodbye Heart)
1-18Tutti Frutti
1-19Gimme Some Lovin'
1-20Bohemian Rhapsody
1-21Hammer To Fall
1-22Crazy Little Thing Called Love
1-23Big Spender
1-24Radio Ga Ga
1-25We Will Rock You
1-26Friends Will Be Friends
1-27We Are The Champions
1-28God Save The Queen
Friday 11 July 1986108:22
2-1One Vision
2-2Tie Your Mother Down
2-3In The Lap Of The Gods ... Revisited
2-4Seven Seas Of Rhye
2-5Tear It Up
2-6A Kind Of Magic
2-7Under Pressure
2-8Another One Bites The Dust
2-9Who Wants To Live Forever
2-10I Want To Break Free
2-12Brighton Rock Solo
2-13Now I'm Here
2-14Love Of My Life
2-15Is This The World We Created...?
2-16(You're So Square) Baby I Don't Care
2-17Hello Mary Lou (Goodbye Heart)
2-18Tutti Frutti
2-19Bohemian Rhapsody
2-20Hammer To Fall
2-21Crazy Little Thing Called Love
2-22Radio Ga Ga
2-23We Will Rock You
2-24Friends Will Be Friends
2-25We Are The Champions
2-26God Save The Queen
Extra Features
2-27The Final Tour11:39
2-28The Wembley Weekend25:49
Caracteristici Produs
Nr. de discuri 2
Anul lansării 2011