Comenzi telefonice L-D 12:00-20:00 | 0722 626 888

Noul Magazin Music Box

Începând cu 1 mai 2017 magazinul Music Box beneficiază de un nou showroom situat în zona de nord a Capitalei, organizat și amenajat în ton cu specificul high-end al magazinului.

Este bine cunoscut faptul că zona cu cel mai înalt grad de dezvoltare este nordul Bucureștiului, iar locația noului magazin a fost aleasă în vecinătatea parcurilor comerciale din Pipera, în umbra Sky Tower - cea mai înaltă clădire din România, dar în același timp cu acces facil din Calea Floreasca.

Noul magazin este situat într-o vilă, parte a unui cartier select, organizat și cu acces controlat, iar suprafața generoasă a imobilului permite prezentarea întregului catalog de produse - muzică, film, analog, digital și echipamente.

La parter se regăsește catalogul de muzică în format digital (CD, DVD, Blu-Ray), film, și o parte din echipamente, la etaj echipamente audio-video, iar în mansardă este organizat catalogul de muzică analogică - vinyl noi și second hand, și sisteme audio.

Adresa noului sediu Music Box este Calea Floreasca nr. 242, Vila O, Sector 1, București, interfon Vila O / Music Box. Zona se află între Promenada Mall și strada Fabrica de Glucoză. Se intră în cartier din Calea Floreasca pe o poartă cu interfon, se merge până în capătul aleii, apoi la dreapta. 

Vila Music Box este evidențiată, iar parcarea se poate face în fața vilei. Vă așteptăm în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 12:00 - 20:00. Și nu uitați, magazinul nostru online este "deschis non-stop".