Your Cart

ZZ Top - Cinco: The First Five LPs (Vinyl)

ZZ Top - Cinco: The First Five LPs (Vinyl)
Out Of Stock
Free shipping
For orders over 400 LEI
Pay with credit/debit card
protected by 3D Secure
Fast delivery
in 24-48 hours
ZZ Top - Cinco: The First Five LPs (Vinyl)

ZZ Top's First Album
A1: (Someone Else Been) Shaking Your Tree (2:32)
A2: Brown Sugar (5:22)
A3: Squank (2:46)
A4: Goin Down To Mexico (3:26)
A5: Old Man (3:23)
B1: Neighbor, Neighbor (2:18)
B2: Certified Blues (3:25)
B3: Bedroom Thang (4:37)
B4: Just Got Back From Baby's (4:07)
B5: Backdoor Love Affair (3:20)

Rio Grande Mud
A1: Francene (3:33)
A2: Just Got Paid (4:49)
A3: Mushmouth Shoutin' (3:41)
A4: Ko Ko Blue (4:56)
A5: Chevrolet (3:47)
B1: Apologies To Pearly (2:39)
B2: Bar-B-Q (3:34)
B3: Sure Got Cold After The Rain Fell (7:39)
B4: Whiskey'n Mama (3:20)
B5: Down Brownie (2:53)

Tres Hombres (Remastered Version)
A1: Waitin' For The Bus (2:59)
A2: Jesus Just Left Chicago (3:29)
A3: Beer Drinkers & Hell Raisers (3:23)
A4: Master Of Sparks (3:33)
A5: Hot, Blue And Righteous (3:14)
B1: Move Me On Down The Line (2:30)
B2: Precious And Grace (3:09)
B3: La Grange (3:51)
B4: Sheik (4:04)
B5: Have You Heard? (3:14)

A1: Thunderbird (2:49)
A2: Jailhouse Rock (1:56)
A3: Backdoor Medley:
A3-1: Backdoor Love Affair (1:09)
A3-2: Mellow Down Easy (3:39)
A3-3: Backdoor Love Affair No. 2 (2:04)
A3-4: Long Distance Boogie (2:31)
B1: Nasty Dogs And Funky Kings (2:42)
B2: Blue Jean Blues (4:42)
B3: Balinese (2:37)
B4: Mexican Blackbird (3:06)
B5: Heard It On The X (2:23)
B6: Tush (2:14)

A1: It's Only Love (4:24)
A2: Arrested For Driving While Blind (3:05)
A3: El Diablo (4:20)
A4: Snappy Kakkie (2:56)
A5: Enjoy And Get It On (3:23)
B1: Ten Dollar Man (3:42)
B2: Pan Am Highway Blues (3:15)
B3: Avalon Hideaway (3:07)
B4: She's A Heartbreaker (3:02)
B5: Asleep In The Desert (3:24)
Product Attributes
Format Box Set
No. of discs 5
Genre Rock
Release year 2017
  • Availability: Out Of Stock
  • Manufacturer: Warner Bros
  • Code: 081227934514
699.90 Lei
Ex Tax: 699.90 Lei
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies