Cosul tau


Unul dintre primele magazine de muzică din țară
Vindem rarități și produse în exclusivitate
Regim consignație pentru analogice/digitale

Produse cu pret special: Muzica pe Blu-Ray

Producator: Sony Music
Tracklist1Where We Are2What About Now3When You're Looking Like That4My Love5Uptown Girl6Swear It Again7Mandy8If I Let You Go9Shadows10Home11I'm Already There12I Gotta Feeling13Halo / How To Break A Heart14Boys Are Back In Town15Sex On Fire16What Makes A Man17Flying Without Wings18World Of Our Own19I..
49.90 Lei Fără TVA:49.90 Lei
Producator: Sony Music
TracklistIntro (Live)Seine Saint Denis StyleOn Est Encore LàLe Monde De DemainC'est Clair (Version 2008)That's My PeoplePunition, Oh Mon BateauPass Pass Le OinjC'est Arrivé Près De Chez ToiTwo Shouts 4 My PeoplePose Ton Gun 2Tout N'est Pas Si FacileParis Sous Les BombesPopopopQu'est-Ce Qu'on Attend?..
119.90 Lei 69.90 Lei Fără TVA:69.90 Lei
Producator: Edel
TracklistCaroline (Shuffle Version)ClaudieAll We Really Wanna DoYou'll Come RoundCrazy For YouStrike Like LightningTallulah's WaitingTongue TiedBlessed Are The MeekMy Little HeartbreakerElectric ArenaOne Step At A TimeMarguerita TimeRolling Down The RoadDiggin' Burt BacharachSleeping On The JobTwent..
129.90 Lei 69.90 Lei Fără TVA:69.90 Lei
Producator: Eagle Vision
Tracklist1Ted Nugent Intro2Star Spangled Banner3Motor City Madhouse4Wango Tango5Free For All6Stormtroopin'7Dog Eat Dog8Need You Bad9Weekend Warrior10Love Grenade11Honky Tonk12Wang Dang Sweet Poontang13Bo Diddley / Lay With Me14Baby Please Don't Go15Geronimo And Me16Jenny Take A Ride17Soul Man18Hey B..
129.90 Lei 69.90 Lei Fără TVA:69.90 Lei
Producator: Eagle Vision
TracklistAcoustic: Live In Newport1Bone Machine2Cactus3Ed Is Dead4All Around The World5Subbacultcha6Monkey Gone To Heaven7Is She Weird8Here Comes Your Man9River Euphrates10Velouria11Wave Of Mutilation (UK Surf)12I Bleed13Crackity Jones14Gouge Away15Hey16The Holiday Song17Nimrod's Son18Mr. Grieves19C..
129.90 Lei 69.90 Lei Fără TVA:69.90 Lei
Producator: Inakustik
Tracklist1Welcome Howl1:562Feels Like A Good Thing3:493Cry For The Nations5:454Let Sleeping Dogs Lie7:025Armed And Ready4:326Victim Of Illusion5:227Are You Ready To Rock6:528I Want You4:049A Night To Remember4:1210Into The Arena5:3411Lost Horizons9:4912Rock My Nights Away4:5113On And On5:5314Attack ..
129.90 Lei 69.90 Lei Fără TVA:69.90 Lei
Producator: Sony Music
TracklistBlu Ray 11Prélude4:53Météor Ouverture(5:15)2Venus2Danceteria3Go, Rimbaud Go !4:284Marilyn5:425Little Dolls5:486Play Boy3:047Punker3:198Drugstar4:389Miss Paramount3:4210Le Lac4:3811J'Ai Demandé À La Lune6:4412Atomic Sky2:17133ème Sexe3:5014Tes Yeux Noirs5:1615Un Ange À Ma Table5:4616Alice &a..
149.90 Lei 69.90 Lei Fără TVA:69.90 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies