Cosul tau

Barbra Dickson - The Best Of (CD)

Barbra Dickson - The Best Of (CD)
Transport gratuit
Pentru comenzi de peste 400 LEI
Plateste cu cardul
in siguranta 3D Secure
Livrare rapida
in 24-48 ore
Barbra Dickson - The Best Of (CD)

Track Listing
1. Another Suitcase In Another Hall [From Evita]
2. Memory
3. Don't Cry For Me Argentina [From Evita]
4. January, February
5. Crying Game, The
6. Natural Woman
7. Long and Winding Road, The
8. Tell Me It's Not True
9. Now I Don't Know
10. Fine Flowers In the Valley
11. Surrender To the Sun
12. I Don't Believe In Miracles
13. Run Like the Wind
14. Answer Me
15. Can't Get By Without You
16. Hold On
17. Only Seventeen
18. In the Night
19. It's Really You
20. With a Little Help From My Friends

Caracteristici Produs
Nr. de discuri 1
Anul lansării 2009
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Sony Music
  • Cod produs: 886975207527
59.90 Lei
Fără TVA: 59.90 Lei
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies