Comenzi telefonice L-D 12:00-20:00 | 0722 626 888
Blink-182 - Nine (Vinyl)

Blink-182 - Nine (Vinyl)

  • Producător: Columbia Records
  • Cod produs: 190759877517
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 89,90 Lei

  - SAU -  


A1 The First Time

A2 Happy Days

A3 Heaven

A4 Darkside

A5 Blame It On My Youth

A6 Generational Divide

A7 Run Away

A8 Black Rain

B1 I Really Wish I Hated You

B2 Pin The Grenade

B3 No Heart To Speak Of

B4 Ransom

B5 On Some Emo Shit

B6 Hungover You

B7 Remember To Forget Me

Caracteristici Produs
Format Vinyl
Nr. de discuri 1
Anul lansării 2019
Viteza de rotație (rpm) 33