Your Cart

Moosicus Records

Manufacturer: Moosicus Records
TracklistA1 Papa's Got A Brand New Bag 4:35A2 I Wish 7:58A3 Yesterday I Had The Blues 7:55B1 Higher Ground 6:11B2 Do Your Thing 5:12B3 Rock Steady 6:51C1 One In A Million You 4:48C2 Soul Power 6:46C3 Announcement 2:02C4 Come By And See 4:53..
199.90 Lei Ex Tax:199.90 Lei
Manufacturer: Moosicus Records
TracklistA1First Tune Of The Set7:33A2Stellina7:40A3The Dipshit6:07B1Merry Go Town5:17B2The Slag6:38B3On The Rise5:37C1Elegy For Mike7:41C2Adina6:19C3R N Bee7:27D1Really In For It7:47D2Musician's Ol' Lady Blues5:01DVD-1First Tune Of The SetDVD-2The SlagDVD-3AdinaDVD-4Really In For ItDVD-5Straphangin..
149.90 Lei Ex Tax:149.90 Lei
Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies