Your Cart

Parov Stelar - Voodoo Sonic | The Album (Vinyl)

Parov Stelar - Voodoo Sonic | The Album (Vinyl)
Free shipping
For orders over 400 LEI
Pay with credit/debit card
protected by 3D Secure
Fast delivery
in 24-48 hours
Parov Stelar - Voodoo Sonic | The Album (Vinyl)


A1 Silver Line 2:59

A2 Tango Del Fuego 3:04

A3 Pink Dragon 4:23

A4 Purple Moon 2:49

B1 Black Marlin 4:12

B2 Red Cat 4:21

B3 Crush & Crumble 2:53

B4 The Voodoo Engine 3:59

B5 Sophie And The Hacker 2:46

C1 Voodoo Sonic 3:28

C2 Brass Devil 3:52

C3 Come Back Home 5:11

C4 Piano Boy 7:00

D1 Don't You Forget 3:22

D2 Fade To Red 3:11

D3 Number One MC 3:50

D4 Go Wake Up 2:49

D5 The Fall 2:58

Product Attributes
No. of discs 2
Release year 2021
Playing speed (rpm) 33
199.90 Lei
Ex Tax: 199.90 Lei
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies