Comenzi telefonice L-D 12:00-20:00 | 0722 626 888
Prince - Emancipation (Vinyl)

Prince - Emancipation (Vinyl)

  • Producător: Sony Music
  • Cod produs: 190759180617
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 349,90 Lei

  - SAU -  


Emancipation I

A1 Jam Of The Year

A2 Right Back Here In My Arms

A3 Somebody's Somebody

B1 Get Yo Groove On

B2 Courtin' Time

B3 Betcha By Golly Wow!

Emancipation II

C1 We Gets Up

C2 White Mansion

C3 Damned If I Do

D1 I Can't Make U Love Me

D2 Mr. Happy

D3 In This Bed I Scream

Emancipation III

E1 Sex In The Summer

E2 One Kiss At A Time

E3 Soul Sanctuary

F1 Emale

F2 Curious Child

F3 Dreamin' About U

Emancipation IV

G1 Joint 2 Joint

G2 The Holy River

G3 Let's Have A Baby

H1 Saviour

H2 The Plan

H3 Friend, Lover, Sister, Mother / Wife

Emancipation V

I1 Slave

I2 New World

I3 The Human Body

J1 Face Down

J2 La, La, La Means I Love You

J3 Style

Emancipation VI

K1 Sleep Around

K2 Da, Da, Da

K3 My Computer

L1 One Of Us

L2 The Love We Make

L3 Emancipation

Caracteristici Produs
Format Box Set
Nr. de discuri 6
Anul lansării 2019
Viteza de rotație (rpm) 33
Editie Editie Limitata, Vinyl Violet