Comenzi telefonice L-D 12:00-20:00 | 0722 626 888
Roger Waters ‎– Us + Them (Vinyl)

Roger Waters ‎– Us + Them (Vinyl)

  • Producător: Sony Music
  • Cod produs: 194397076912
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 199,90 Lei

  - SAU -  


A1 Intro

A2 Speak To Me

A3 Breathe

A4 One Of These Days

A5 Time

A6 Breathe (Reprise)

A7 The Great Gig In The Sky

B1 Welcome To The Machine

B2 Deja Vu

B3 The Last Refugee

C1 Picture That

C2 Wish You Were Here

C3 The Happiest Days Of Our Lives

C4 Another Brick In The Wall Part 2

C5 Another Brick In The Wall Part 3

D Dogs

E1 Pigs (Three Different Ones)

E2 Money

F1 Us & Them

F2 Brain Damage

F3 Eclipse

F4 The Last Refugee (Reprise)

F5 Deja Vu (Reprise)

Caracteristici Produs
Nr. de discuri 3
Anul lansării 2020
Viteza de rotație (rpm) 33