Comenzi telefonice L-D 12:00-20:00 | 0722 626 888
Smokie - Midnight Cafe (Vinyl)

Smokie - Midnight Cafe (Vinyl)

  • Producător: Music On Vinyl
  • Cod produs: 8719262009523
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 149,90 Lei

  - SAU -  

A1: Something's Been Making Me Blue
A2: Wild Wild Angels
A3: Poor Lady (Midnight Baby)
A4: When My Back Was Against The Wall
A5: Make Ya Boogie
B1: Stranger
B2: What Can I Do
B3: Little Lucy
B4: Going Home
C1: Train Song
C2: The Loser
C3: I'll Meet You At Midnight
C4: Miss You
D1: Living Next Door To Alice
D2: Run To You
D3: What Can I Do (Alan Silson Home Demo)
Caracteristici Produs
Nr. de discuri 2 LP
Gen Rock
Anul lansării 2019
Viteza de rotație (rpm) 33
Greutate (Gr.) 180
Editie Editie Limitata, Numerotate Individual, Vinyl Colorat